İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTBB Heyeti Macaristan'da temaslarda bulundu

KTBB Heyeti Macaristan’da temaslarda bulundu

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar başkanlığındaki bir heyet, Macaristan'da temaslarda bulundu.

Yayın Tarihi: 13/12/18 11:58
okuma süresi: 2 dak.
KTBB Heyeti Macaristan’da temaslarda bulundu
A- A A+
KTBB Heyeti, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 4-8 Aralık tarihlerini kapsayan temasları kapsamında milletvekilleri ve belediye başkanları ile toplantı ve istişarelerde bulundu.

Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçisi Ahmet Akif Oktay ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Budapeşte Temcilsi Selda Çimen ile bir araya gelen Özçınar başkanlığındaki heyet, Tapolca Belediye Başkanı Dobó Zoltàn, Meclis Üyesi Samu Tamás ve Kosd Belediye Başkanı Kürdi Ferenc ile de görüşerek istişarelerde bulundu.

Macaristan Parlamentosu'nu da ziyaret eden KTBB Heyeti, Macar Milletvekilleri Tokodi Marvell, Farkas Gergely ve Macaristan'ın Avrupa Konseyi Üyesi Samu Tamás ile de görüştü.

Heyet ayrıca, belediyeler arası tecrübe paylaşımı konusunda görüş alışverişi ve uygulamalarla ilgili bilgi edinme olanağı da buldu.

KTBB ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ın başkanlığındaki heyette, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve Uluslar arası Delegasyon Sekreteri Hüseyin Köle yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.