İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lute, Anastasiadis'le görüştü

Lute, Anastasiadis'le görüştü

BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs sorunu için görevlendirdiği geçici özel danışmanı Jane Holl Lute, "Kıbrıs Cumhuriyeti" Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ile görüştü.

Yayın Tarihi: 16/12/18 11:28
okuma süresi: 1 dak.
Lute, Anastasiadis'le görüştü
A- A A+
BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs sorunu için görevlendirdiği geçici özel danışmanı Jane Holl Lute, Kıbrıs sorunuyla ilgili görüşmeleri sürdürmek için referans şartlarını kabul etme çabalarının bir parçası olarak "Kıbrıs Cumhuriyeti" Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşmek üzere Cuma gecesinden beri Kıbrıs'ta bulunuyor.

Lute, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile saat 10.00'da bir araya geldi.

Kıbrıs Haber Ajansı'nın haberine göre, Anastasiadis'e Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulides de eşlik ettiği görüşmeye, Rum Müzakereci Andreas Mavroyiannis, Hükümet Sözcüsü Prodromos Prodromos ve Rum Başkanlığı Diplomatik Ofisi Direktörü Kyriakos Kouros da katıldı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.