İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Arıklı: "Yargı söz konusu olduğunda bütçe çok kısıtlı"

Arıklı: “Yargı söz konusu olduğunda bütçe çok kısıtlı”

YDP Milletvekili Erhan Arıklı da konuşmasında, yargı bütçesinin oy birliği ile geçmesinin önemine işaret ederek, bütçesinin kısıtlı olmasını eleştirdi.

Yayın Tarihi: 17/12/18 18:10
okuma süresi: 1 dak.
Arıklı: “Yargı söz konusu olduğunda bütçe çok kısıtlı”
A- A A+
Arıklı, yargının içinde bulunduğu sorunlara işaret ederek, Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik'in adli yılın açılışında yaptığı konuşmaya atıfta bulundu.

Ülkeye giriş çıkışların denetlenmesi konusuna dikkat çeken Arıklı, suç oranlarındaki artışa da değindi.
İcra ve tebliğlerdeki sorunlara, mazbata sorununa işaret eden Arıklı, seçim sistemi konusundaki sorunları da dile getirdi.

Yargıda çifte standardın asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Arıklı, yargıdaki gecikmelere de değindi ve "geciken adalet, adalet değildir" diyerek, yargının sorunlarının çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Mahkemelerin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade eden Arıklı, ancak bu bütçenin yeterli olmadığını, bu sebeple Mahkemeler bütçesine ret oyu vereceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.