İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Manavoğlu: "Silkinip kendimize gelmeliyiz"

Manavoğlu: “Silkinip kendimize gelmeliyiz”

HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, ülkede bugüne kadar vizyonsuzluk ve plansızlıktan dolayı birçok konuda geri kalındığını, planlı yaşamın bir türlü başarılamadığını söyledi.

Yayın Tarihi: 19/12/18 10:55
okuma süresi: 1 dak.
Manavoğlu: “Silkinip kendimize gelmeliyiz”
A- A A+
Manavoğlu, "Silkinip kendimize gelmeliyiz" dedi.

Kanser Bildirim Yasası'nın geçtiğini, yasa kapsamında toplanacak verilerin önemli adımlar atılmasını sağlayacağını söyleyen Manavoğlu, ülkede otoimmün hastalıklarda çok büyük artış olduğunu belirtti.

Manavoğlu, D vitamini eksikliğinin de yaygın olduğuna işaret etti.

Otoimmün hastalıklar konusunda da istatistik bilgi ve haritalandırma yapılması gerektiğini dile getiren Manavoğlu, medikal kenevir yağı konusunda da yeni bir düzenleme yapılması ve yasa çıkarılması gerektiğini belirtti.

Alternatif tıp konusunda yaşanan sıkıntılarını aşılması için de gerekenin yapılmasını isteyen Manavoğlu, bu yapılırsa alternatif tıp eğitimi alan gençlerin ülkeye dönmesi açısından başarı sağlanacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.