İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'nın akciğeri; Kumsal Park'ta ağaçları kestiler

Lefkoşa’nın akciğeri; Kumsal Park’ta ağaçları kestiler

Başkent Lefkoşa'daki Kumsal Park'ta kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ağaçlar kesildi. Ağaçların kesildiğini gören vatandaş isyan etti ve yetkilileri konuyla ilgili ivedi bir şekilde adım atmaya davet etti.

Yayın Tarihi: 21/01/19 14:54
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa’nın akciğeri; Kumsal Park’ta ağaçları kestiler
A- A A+
Kıbrıs Postası-Rahmican ÇALIŞKAN

Başkent Lefkoşa'daki Kumsal Park'ta geçtiğimiz hafta sonu ağaçların kesildiğini gören vatandaş isyan etti. Kim veya kimler tarafından ağaçların kesildiğini bilmediğini belirten halk, yetkilileri konuyla ilgili ivedi bir şekilde adım atmaya davet etti.

VATANDAŞ, AĞAÇLARIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ…

"Ülkede zaten az ağaç var, olanlar da kesiliyor. Yazık!" diyen vatandaş, özellikle son yaşanan sel felaketini de hatırlatarak, ağaçların sel felaketini önleme noktasında çok değerli olduğunu dile getirdi.

"KUMSAL PARK GİBİ DOĞAL ALANLAR AZ, BU PARKI RAHAT BIRAKIN!"

Her sabah Kumsal Park'ta yürüyüş yaptıklarını, ancak bu sabah böyle bir manzarayı gördüklerinde hüzünlendiklerini ifade eden vatandaş, durumdan şikayetçi olarak, "Lefkoşa'da Kumsal Park gibi doğal alanların sayısı az, bu parkı rahat bırakın" diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, konuyla ilgili olarak, herhangi bir ağaç kesimi olmadığını çit budaması yapıldığını aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.