İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Maliye Bakanı Denktaş, MASİB heyetiyle bir araya geldi

Maliye Bakanı Denktaş, MASİB heyetiyle bir araya geldi

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, İbrahim Akın başkanlığında Motorlu Araç Satıcılar ve İthalatçılar Birliği (MASİB) ve heyetini kabul etti.

Yayın Tarihi: 21/02/19 15:18
okuma süresi: 2 dak.
Maliye Bakanı Denktaş, MASİB heyetiyle bir araya geldi
A- A A+
AKIN

Bugün bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, MASİB Başkanı İbrahim Akın sorun ve taleplerini sıraladı. Taleplerine yönelik hazırlamış oldukları raporu Bakan Denktaş'a sundu.

MASİB hazırlamış olduğu sorun ve beklentilerinin dile getirildiği raporunda özellikle; "KDV ve Fiyat İstikrar Fonu indirimi, döviz kuru sabitleme, motorlu araç seyrüseferlerindeki sorunlar, araç devirleri" başlıkları dikkat çekti.

Akın, otomotiv sektörünün sürdürülebilir bir zemine oturtulması ve dile getirilen sorunlarının çözüme kavuşturulması için her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarının da bilinmesini istedi.

DENKTAŞ

Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise bu yılın Maliye açısından çok da kolay bir yıl olmayacağını yineleyerek ancak her şeye rağmen birçok alanda hayatı kolaylaştırıcı adımların atılması noktasında azami gayret gösterdiklerini, bunu yaparken devleti mali kayba uğratmayacak şekilde hareket etmeye çalıştıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.