İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KES: "Böyle kamu reformu olamaz"

KES: "Böyle kamu reformu olamaz"

Kıbrıs Türk Kamu Emekçileri Sendikası, hükümetin gündemindeki Kamu Çalışanları Yasası'yla ilgili bir açıklama yayınladı.

Yayın Tarihi: 22/02/19 11:31
okuma süresi: 1 dak.
KES: "Böyle kamu reformu olamaz"
A- A A+

Açıklama şöyle:

Kıbrıs Türk Kamu Emekçileri Sendikası (KES) olarak sözde değil özde "Emek En Yüce Değerdir" sözünün arkasında ve savunucusuyuz. Dünyada her şey insanlar için yapılmaktadır. Ancak, görünen odur ki, bu kamu Reformu ile yapılmak istenen çalışanların kazanılmış haklarını budamaktan başka bir şey değildir. Yıllarca verilen mücadeleler neticesinde çalışanların kazandığı hakları ,kaldırmak veya kısıtlamak asla kabul edilemez.

Koltuklarda oturanlar kendilerine ne zaman bakar ve görürse o zaman belki sağlıklı bir "Reform" yapabiliriz.

Kıbrıs Türk kamu Emekçileri Sendikası olarak bu şekilde yapılmak istenen kamu reformununa karşı olduğumuzu vurgular, yapılacak mücadelede en ön saflarda yer alacağımızı belirtiriz".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.