İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yalancı bahara aldanan badem ağaçları çiçek açtı

Yalancı bahara aldanan badem ağaçları çiçek açtı

Güneşi görüp yalancı bahara aldanan badem ağaçları etrafındaki ağaçlara nispet yaparcasına beyaza büründü.

Yayın Tarihi: 23/02/19 10:59
okuma süresi: 1 dak.
Yalancı bahara aldanan badem ağaçları çiçek açtı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Kış mevsiminin sonuna geldiğimiz şu günlerde yağışlı hava zaman zaman etkisini göstermeye devam ediyor.

Bir yağan, bir açan hava nedeni ile doğanın düzeni de alt üst olmuş durumda. Bu yıl kış mevsiminde günlerce devam edenyağışlı havaya tanıklık ettiğimiz KKTC'de kimi zaman ise yağışın hemen ardından güneşli hava etkili olup ülke halkına bahar havası yaşattı.

Ülke genelindeki badem ağaçlarının hemen hepsi ise yalancı bahara aldanarak çiçek açtı. Yeşil ve sarının arasında pembeye çalan beyazımsı çiçekleri ile badem ağaçları ülkede doğaseverlere adeta görsel şölen yaşatıyor. Etrafında bulunan ağaçlara nispet yaparcasına çiçek donanan badem ağaçlarının Şubat ayında çiçek açması ise görenleri şaşırtıyor.

Mart ayının sonlarına doğru çiçeklenmesi beklenen badem ağaçlarının, Mart soğuklarına dayanmayıp döküleceğinden endişe duyuluyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.