İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İzcan: "Hiç kimse güvende değildir"

İzcan: "Hiç kimse güvende değildir"

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan, ülkede toplumsal bir travma yaşandığını belirterek, "Bugün en önemli sorun, Kıbrıs Türk toplumunun toplumsal varlık, kimlik ve güvenliğidir" dedi.

Yayın Tarihi: 15/03/19 14:26
okuma süresi: 2 dak.
İzcan: "Hiç kimse güvende değildir"
A- A A+

"Nüfusun bilinmediği, üç yılda 130 bin yeni vatandaşlık verildiğinin açıklandığı bir ülkede yaşıyoruz" diyen İzzet İzcan, bunun bilinçli ve sistemli bir asimilasyon politikası olduğunu vurguladı.

Dünyanın hiçbir yerinde kendi halkına karşı yürütülen böyle bir yok ediş politikası olmadığını dile getiren BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, ülkeyi yönettiğini söyleyen CTP, HP, DP ve TDP koalisyon hükümetine, "Bu yoldan geri dönün" çağrısında bulundu.

Acilen nüfus sayımı yapılarak, vatandaşlık yasası değiştirilmelidir.

"Kuzey Kıbrıs bir suç cennetine dönüşmüştür" diyen İzzet İzcan, acilen nüfus sayımının yapılmasını ve vatandaşlık yasasının değiştirilmesini talep etti.

Toplum bilinçli bir yok oluş sürecine sokulmuştur.

"Artık hiç kimse güvende değildir, trafik kazaları ve cinayetler olağan hale gelmiştir" diyen İzcan, Kıbrıs Türk toplumu, bilerek azınlığa düşürülmüş ve bilinçli bir yok oluş sürecine sokulmuştur" dedi.

Barış, demokrasi ve özgürlük mücadelesinin tek çıkış yol olduğunu vurgulayan BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, tüm demokrasi güçlerini birlikte hareket etmeye çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.