İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Meral Akıncı'dan fidan dikme etkinliği

Meral Akıncı'dan fidan dikme etkinliği

<span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #000000; font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">Cumhurbaşkanı'nın eşi Meral Akıncı, Bellapais School'u ziyaret ederek, okul bahçesine fidan dikti.</span>

Yayın Tarihi: 15/03/19 16:13
okuma süresi: 1 dak.
Meral Akıncı'dan fidan dikme etkinliği
A- A A+

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın eşi Meral Akıncı, KKTC Cumhurbaşkanlığı Temiz Düşün Projesi kapsamında yaklaşık bir yıldır faaliyetlerde bulunan ve Yeşil okul projesine katılan Bellapais School'u ziyaret ederek, okul bahçesine fidan dikti.

Meral Akıncı'ya, ziyaretinde, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Şerife Gündüz eşlik etti. Prof. Dr. Gündüz tarafından verilen eğitimlerle, yıllık program hazırlanarak, her ay farklı konuların ele alındığı okulda, öğrencilerle birlikte doğaya karşı farkındalığı artıran çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Meral Akıncı, geri dönüşüme de başlayan okulda, ağaç dikimi etkinliğine katılarak, öğrencilerin hazırladığı geri dönüşüm materyalleri sergisini ziyaret etti.

Her sınıfın bir bahçesinin olmasına dikkat edilen okulda, öğrenciler sebze yetiştiriyor. Meral Akıncı, öğrencilerin bakımını üstlendiği sebze bahçesini de inceledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.