İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Limasollular Derneği KHYD'ye bağışta bulundu

Limasollular Derneği KHYD’ye bağışta bulundu

Limasollular (Leymosunlular) Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne, 5 kanser hastasının tedavisini karşılayacak 2 bin TL nakit ve tanesi 25 TL'den satılacak 20 adet kitap bağışında bulundu.

Yayın Tarihi: 21/03/19 11:44
okuma süresi: 1 dak.
Limasollular Derneği KHYD’ye bağışta bulundu
A- A A+
Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail bağış için teşekkür ederek Limasollular Derneği Başkanı Engin Naşit'e hastaların yapmış olduğu İpek kozası plaketi takdim etti.

Her gün derneğe yeni giren hastalar varken, 3-6 ay kadar önce teşhis alarak halen tedavilerini sürdürmekte olan hastaların da yardım taleplerine cevap vermekte zorlandıklarını dile getiren Kocailsmail yaptığı konuşmada, 5 hastanın tedavi ücretini karşılayan Limasollular Derneği'ne duyarlılıklarından dolayı her bir hasta adına teşekkür etti.

Limasollular Derneği olarak, kanser hastalarına Dernek aracılığıyla yardımlarını sürdürmeye çalışacaklarını söyleyen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bu zor görevde başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.