İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Küçük Demir'den Kıbrıs'a selam var

Küçük Demir'den Kıbrıs'a selam var

Türkiye'de tedavi gördüğü hastane odasından, Kıbrıs Postası aracılığıyla tüm Kıbrıs'a selamlarını gönderen küçük Demir, dün gerçekleşen "Demir İçin Tek Yürek" turnuvasına katılanlara ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Yayın Tarihi: 25/03/19 07:57
okuma süresi: 2 dak.
Küçük Demir'den Kıbrıs'a selam var
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ertuğrul SENOVA

Bir süredir Türkiye'deki bir hastanede kanser tedavisi gören Demir Müezzinler için dün "Demir İçin Tek Yürek" isimli bir turnuva gerçekleştirildi.

16 futbol takımının Demir için karşılaştığı organizasyonun tüm geliri ile KKTC Beşiktaş J.K. Futbol Okulu'nun etkinlik alanında kurduğu yüz boyamave Değirmenlik Spor Kulübü'nün kurduğu yiyecek standından elde edilen gelir, Demir'e destek için toplandı.

DEMİR, KIBRIS POSTASI ARACILIĞIYLA SESLENDİ

Öte yandan koyu bir BJK fanatiği olan Demir, Türkiye'de tedavi gördüğü hastane odasından, Kıbrıs Postası aracılığıyla tüm Kıbrıs'a selamlarını göndererek, dün gerçekleşen "Demir İçin Tek Yürek" turnuvasına katılanlara ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

DOSTLUK MAÇININ GELİRİ DE DEMİR İÇİN TOPLANMIŞTI

Mağusa Türk Gücü, Güney Kıbrıs'tan Nea Salaminatakımı ile karşılaştığı 'dostluk maçından' elde ettiği tüm geliri, yine geliri küçük Demir'e destek için bağışlanmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.