İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Özyiğit öğrencilerle bir araya geldi

Bakan Özyiğit öğrencilerle bir araya geldi

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilerle bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 18/04/19 15:09
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Özyiğit öğrencilerle bir araya geldi
A- A A+

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ülke genelindeki okulları temsil eden Latife Çobanoğlu başkanlığındaki öğrenci heyetiyle bir araya geldi.

Özyiğit kabulü Bakanlık görevini temsilen devrettiği 23 Nisan İlkokulu'ndan Çisil Cümbezli ile birlikte gerçekleştirdi.

Kabulde ilk sözü Temsili Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Çisil Cümbezli aldı. Cümbezli yaptığı konuşmada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı ve çocuklara armağan edilen bu anlamlı gün için düzenlenecek etkinliklerde keyifli vakit geçirmelerini diledi.

Bakanlık Müsteşarı ile Daire Müdürlerinden eğitime yönelik isteklerini de dile getiren Cümbezli, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ÖZYİĞİT

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit ise konuşmasına çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak başladı, öğrencileri ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak başlattığı İstiklal Mücadelesi ile verdiği büyük mücadeleler sonucunda 23 Nisan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni açtığını ve bu günü çocuklara armağan ettiğini anımsatan Özyiğit, 99'uncu yılını kutladıkları bugünlerde 23 Nisan'ın tüm dünya çocuklarının birbirleri ile kardeşlik köprüleri kuracağı önemli ve anlamlı bir gün olduğunu ifade etti.

Özyiğit, Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ülkemizde ve Dünya'da kalıcı barışın egemen kılınması ve tüm çocukların kardeşçe yaşayacağı bir ortamın yaratılması için çalıştıklarını vurguladı.

Bakan Özyiğit konuşmasının ardından öğrencilerin eğitimle ilgili görüş, düşünce ve önerilerini dinledi, ardından da bakanlık tarafından hazırlanan hediye paketlerini öğrencilere takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.