İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

21. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali devam ediyor

21. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali devam ediyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, bu yıl 21'incisi düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali devam ediyor.

Yayın Tarihi: 20/04/19 18:15
okuma süresi: 1 dak.
21. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali devam ediyor
A- A A+
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı İlköğretim Dairesi 'nin düzenlediği festivale bu yıl, KKTC, Türkiye Hacettepe Üniversite,Finlandiya, Kırgızistan , Litvanya, Makedonya, Polonya, Rusya ile Londra Türk Dili ve Kültürü okullarından ekipler katılıyor.

Festivale katılan ekipler bugün Girne'deydi.

Girne'deki program, Ramadan Cemil Meydanı'ndan Atatürk Anıtı önüne kadar gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı.

Korteje katılan ekipler kortej sırasında Girne sokaklarında gösterilerinden kısa kesitler sundu. 23 Nisan ekiplerinin renkli kortej ve gösterilerini vatandaşlar büyük ilgiyle izledi.

Ekipler daha sonra Girne Atatürk Önünde gösterilerini sergiledi. 21'inci Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinin Gala Gecesi, 23 Nisan Salı akşamı 20.00'da Girne Amfitiyatro'da yer alacak.

BRT
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.