İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Bandabuliya'nın trafosu 'sticker alanı'

Bandabuliya'nın trafosu 'sticker alanı'

Bandabuliyadaki elektrik trafosu, genç pazar esnafı ve Stüdyo 21 işbirliğinde bir 'sticker alanına' çevrildi. Bandabuliya'nın derinliklerinde bulunan ve harita uygulamalarında işaretlenen trafo, hem yerlilerin hem de gezgin turistlerin sticker yapıştırma noktası olacak.

Yayın Tarihi: 21/04/19 09:15
okuma süresi: 3 dak.
Bandabuliya'nın trafosu 'sticker alanı'
A- A A+

Kıbrıs Postası - Ertuğrul SENOVA

Lefkoşa'nın tarihi Bandabuliya pazarının derinliklerinde bulunan elektrik trafosu, özellikle genç pazar esnafı ve Stüdyo 21 işbirliğinde 'sticker duvarı' oldu.

Harita uygulamaları üzerinden işaretlenen trafo, hem yerlilerin hem de gezgin turistlerin sticker yapıştırma noktası olacak.

Bandabuliya keşfedilmek zorunda kalacak

Bu sayede, trafoyu ziyaret etmek isteyenler, tarihi Bandabuliya pazarının derinliklerini keşfetmek durumunda kalacak.

Facebook'ta "Bandabuliya Nicosia" isimli bir de sayfa açan genç girişimciler, bu sayfayı, hem trafonun fotoğraflarının sergilenmesi, hem Surlariçi bölgesindeki etkinliklerin duyurulması hem de bölgeyi ziyaret edenlerin sosyal medya hesapları üzerinden konum belirlemesi açısından kullanacak.

Zeybek: "Tüm dükkânlarla ortaklaşa yaptık"

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası muhabirine konuşan Stüdyo 21 Direktörü Derviş G. Zeybek, trafoyla ilgili belediyeden izin aldıklarını belirterek, organizasyonu, pazardaki tüm dükkânlarla ortaklaşa yaptıklarını kaydetti.

'Bandabuliya Nicosia' sayfası…

"Bu olayı ortak bir inisiyatif olarak düşünebiliriz" diyen Zeybek, Sticker trafosu ve 'Bandabuliya Nicosia' sayfanın, Bandabuliya'nın gereken değeri görmesine bir nebze de olsa yardım edebileceğini söyledi.

Bandabuliya'nın hak ettiği şekilde tanıtılmasını sağlamak istediklerini belirten Zeybek, kurulan sayfa sayesinde, insanların, bölgedeki sanatsal veya kültürel etkinliklerden haberdar olmasının daha kolay sağlanacağını ifade etti.

"Kötü enerji dönüşecek"

Ayrıca, elektrik trafosunun ciddi bir enerji akışı olduğunu ve bunun insanları kötü etkilediğini belirten Zeybek, trafo üstüne yapıştırılacak stickerler, bölgeyi ziyaret edecek insanlar ve sanatçılar sayesinde bu kötü enerjinin iyiye dönüşeceğini söyledi.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.