İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İŞAD'dan yapılan tüm terör saldırılarına kınama

İŞAD'dan yapılan tüm terör saldırılarına kınama

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği İŞAD, yapılan tüm saldırıları kınadı.

Yayın Tarihi: 22/04/19 10:41
okuma süresi: 2 dak.
İŞAD'dan yapılan tüm terör saldırılarına kınama
A- A A+
Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği İŞAD, "kardeş ülke Türkiye'den gelen Terör haberlerinin yanında dünyamızda birçok sebeplerden dolayı harekete geçen şuursuz ve canilik derecesinde faaliyetlerde bulunarak insanların canına kıyma hiçbir akıl ve mantığa sığmayan davranışlardır. Bu terör saldırılarından dolayı hayatını kaybeden başta Türk Silahlı Kuvvetlerinin gözbebeği şehitlerimize Allahtan Rahmet Olmasını Niyaz Ederiz" diyerek şiddet ve saldırıları kınadı.

Türkiye'de yer alan terör saldırısında şehit düşen askerin, cenaze töreninde yer alan Ana Muhalefet Parti Başkanı'na yapılan saldırı da bu sosyal patlamanın bir sonucu olduğunu düşünen İŞAD, "Ülke içerisinde bölücülük ve ötekileştirme ile beslenmeye çalışan bazı örgütler ve kişiler bulunmaktadır. Kıbrıs Türk tarihinde ve karakterinde her zaman kolektivizm ve birlikte mücadele etme eğilimi ve alışkanlığı bulunmaktadır. Bu karakterde olan toplumlar medeni ülkeler sınıfında yer bulma yönünde ilerlerler bu bakımdan tek çizgide tek ulusal politikada ve milli mücadelede bulunan Kıbrıs Türk Toplumu yaratılmasına yönelik çalışmalarda bulunma ülkemizin bekası için çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.