İÇ HABERLER
okuma süresi: 7 dak.

KISBÜ DOÇEK'ten 23 Nisan mesajı

KISBÜ DOÇEK'ten 23 Nisan mesajı

KISBÜ Doğa ve Çevre Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ortak basın bildirisi yayımladı. Kulüp Yönetim Kurulu mesajında "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 23/04/19 09:47
okuma süresi: 7 dak.
KISBÜ DOÇEK'ten 23 Nisan mesajı
A- A A+
Kulüp Başkanı Abdurrahman Arıkan; "99 Yıl Önce TBMM'yi kuran ve tarifsiz bir zafere imza atanları gururla anıyoruz. Şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel yurdu, bize emanet eden aziz şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere Mustafa Kemal'in bütün dünya çocuklarına armağan ettiği tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Baban; 'Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin tam bağımsız yaşama iradesinden doğmuş, esaret ve ezikliğe meydan okuyan tarihi vakarından bir güneş gibi parlamıştı. Hiç şüphe yoktur ki, Büyük Millet Meclisi milletimizin tüm haslet, hasret, hatıra, haysiyet ve hedeflerinin bileşkesi, billurlaşmış fikriyatıdır.Bunun neticesinde geleceğimizin ışıklarına armağan edilen çocuk bayramını kutluyor, esenlikler diliyorum" dedi.

Kulüp Dış İlişkiler Başkanı Rabia Nur Umut; '' 23 Nisan 1920'de Meclisin açılmasıyla çıkan sonucun, yaklaşık iki asrı bulan elem ve çile dolu geri çekilmenin son bulacağının, Anadolu coğrafyasında sonsuza kadar yaşanacağının, vatanın sonuna kadar korunacağının, akıl, sabır, strateji, hesap, irade, iman ve süngü ile birleşen bir mücadele ile Türklüğün makus talihinin döndürüleceğinin bütün cihana ilan ve ilamı olduğunu bildirdi. Bu başarının ardından Gazi Mustafa Kemal çocuklarımıza bu bayramı armağan etti. Kutlu olsun." dedi.

Kulüp Maliye Başkanı Mehmet Emirhan Güzelbilen; "Büyük Millet Meclisi'nin açılışının, milletler ve medeniyetler çekişmesinin sürdüğü bir dönemde, Türk milletinin tam bir mutabakatla, milli kimlikte ve milli hedeflerde buluşmasının, yıllardır süren kayıpların çöküntüsünü ve moral bozukluğunu atarak güç toplamasının, teslimiyet ve tavizlere son verip silkinerek doğrulmasının, silahla verilen bir mücadelede bile milli mutabakatla sağlanan meşruiyetin nirengi ve dönüm noktası olmuştur.Bu anlayışla tüm çocuklarımızın şanlı bayramı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kulüp Sosyal Sorumluluk Başkanı Kenan Aslanbay; Gazi Mustafa Kemal kurmayı planladığı bir devletin meşruiyet temellerini, egemenliğin asıl sahibi millete bırakarak atmış, en zor zamanlarda bile milletimizin sarsılmaz iradesinden kuşku duymayarak, geleceği buna göre planlamıştır.Bunu da gelecek nesillerimizin teminatı çocuklarıma vermiş olduğu bayram ile güvence altına almıştır.Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun" dedi.

Kulüp Organizasyon Başkanı Sümeyye Çakadaş; ''Bu çok özel günün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi millet ve devlet hayatının süreklilik içermesine yönelik idealist bir bakışın her daim var olduğunu göstermiştir. Bu vesileyle yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yetişmelerini; hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyorum." diye konuştu.

Kulüp Sekreterya Başkanı Berfin Çataltaş, "Türkiye Büyük Millet Meclisinin 99. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. 23 Nisan 1920, her yaştan ferdiyle vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için yılmadan mücadele eden aziz milletimizin yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şiarıyla Meclis'in kurulması, tam bağımsızlık hususunda azim ve kararlılığımızın tüm dünyaya ilanı anlamına gelmiştir. '' dedi.

Kulüp Kulüp Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Şahmerdan Çapuk, '' İstiklal mücadelemizde eşsiz bir kahramanlık destanı yazan aziz milletimizin, iradesini hayata geçirme yolunda sergilediği azim, başka milletlerin bağımsızlık mücadelelerine de ilham kaynağı olmuştur. Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurulduğu günden bu yana geçen 99 yılda, vatandaşlarımızın huzur, refah ve barış içinde yaşaması, ülkemizin daha müreffeh hale gelmesi için ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu manada çocuklarımızın bayramını en kalbi duygularla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp Sponsorluk Başkanı Haluk Tuğluk, "23 Nisan'ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Meclisimizde kuruluşundan itibaren hizmeti geçen tüm büyüklerimizi ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Kulüp Denetleme Kurulu Başkanı Tahir Yılmaz, Milletimizin iradesini ve ulusal egemenliğimizi temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99'nci yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal'in çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bu vesileyle dünyanın hemen her yerinde savaş, açlık ve haksızlıklara maruz kalan tüm çocukların huzur ve barış içinde geleceğe umutla bakarak yaşamalarını diliyoruz" diye konuştu.

Kulüp Üretim Başkanı Kader Karal, ''Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü en derin sevgi ve saygıyla anıyor, Büyük Türk Milleti`nin ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.'' İfadelerini kullandı.

Kulüp Ar-Ge (Araştırma Geliştirme) Başkanı Adile Öncel, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Milletimize ve bütün çocuklara kutlu olmasını diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilk adımı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışına önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanın bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz" İfadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.