İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Minikler Prestige'de buluştu!

Minikler Prestige'de buluştu!

30. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Prestige Mutfak çocukları da unutmadı. 23 Nisan çocuk bayramını geçtiğimiz Cumartesi günü, Alayköy'deki showroomda düzenledikleri Cupcake & Cookie süsleme etkinliği düzenleyerek kutladılar.

Yayın Tarihi: 29/04/19 17:05
okuma süresi: 2 dak.
Minikler Prestige'de buluştu!
A- A A+
Sosyal medya aracılığıyla Tezgah Cafe, Buğçe Küçük tarafından duyurulan etkinliğe başvuran ilk 8 anne ve 8 çocuk etkinliğe ücretsiz olarak katıldı.

Günümüzün hızlı temposunda çocuklarla anne-baba olarak çok fazla vakit geçirmekte zorlandığımızı belirten Prestige Mutfak direktörü Ercan Afşaroğlu, çocuklarla birlikte kaliteli zaman geçirebilecekleri bir etkinlik düzenlemenin çocuklar için en güzel bayram hediyesi olabileceğini söyledi.

Mutfağın tanımını "aile ve sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar geçirebileceğiniz mekan" olarak tanımlayan Ercan Afşaroğlu, çocukların da mutlaka bu mekana dahil edilmesinin önemini vurguladı. Geleceğin mimarları olan çocukların küçük yaşlarda bile mutfağa dahil edip anne ve babalarıyla keyifli zaman geçirebileceklerini cesaretlendirmek için özel olarak tasarlanan basamaklar üreterek etkinliğe katılan çocukların daha rahat çalışabilecekleri ortam yaratıldı.

Etkinliğin sonunda ise her çocuğun ismi yazan yükseltici basamaklar çocuklara hediye edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.