İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

UBP ile HP Meclis'te ayrı ayrı grup toplantısı yapıyor

UBP ile HP Meclis'te ayrı ayrı grup toplantısı yapıyor

Ulusal Birlik Partisi (UBP) ile Halkın Partisi (HP), Meclis'te ayrı ayrı grup toplantısı yapıyor.

Yayın Tarihi: 20/05/19 10:23
okuma süresi: 1 dak.
UBP ile HP Meclis'te ayrı ayrı grup toplantısı yapıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kurulması beklenen ancak pazarlıklarda zaman zaman tıkanma yaşayan Ulusal Birlik Partisi ile Halkın Partisi şu anda Meclis Genel Kurulu toplantısı öncesi ayrı ayrı grup toplantıları gerçekleştiriyorlar.

İki partinin Pazar günü gerçekleşeceği duyurulan ancak gerçekleşemeyen hükümet kurma görüşmesi sonrasında her iki partinin liderinin partilerinin milletvekilleri ile koalisyon görüşmelerinde nasıl bir ilerleme sağlanabileceği üzerinde fikir alış verişi yaptığı ifade ediliyor. Anayasal olarak hükümeti kurmak üzere UBP Genel Başkanı Ersin Tatar'a verilen 15 günlük sürenin, 6 günü geçmiş bulunuyor.

Meclis Genel Kurulu sonrası tarafların gerek doğrudan gerekse de aracılar vasıtasıyla görüşmelere devam edecekleri ifade edilenler arasında. Ancak Meclis Genel Kurulu öncesinde yapılan iki partinin grup toplantılarının kritik olduğu da ifade ediliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.