İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yeni hükümetin öncelikli yasa çalışmaları...

Yeni hükümetin öncelikli yasa çalışmaları...

UBP-HP koalisyon protokolünü imzaladı. Protokolde, öncelikli yasa çalışmaları da yer aldı. Yeni hükümetin ilk yasa çalışmaları, yurttaşlık, rüşvet ve yolsuzluklarla mücadele, tüketici kredilerine sabit faiz, hal yasası, bilişim suçları, kamu mali yönetim kontrolü, yerel yönetimler reform, kamu görevlileri, enerji kurulu ve E-Devlet yönünde olacak.

Yayın Tarihi: 22/05/19 11:15
okuma süresi: 1 dak.
Yeni hükümetin öncelikli yasa çalışmaları...
A- A A+
Kıbrıs Postası

Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Halkın Partisi (HP) koalisyon protokolünü imzaladı. Protokolde öncelikli yasa çalışmaları da maddelendirildi.

Söz konusu protokole göre, yeni kurulan UBP-HP koalisyon hükümeti, Yurttaşlık Yasa Tasarısı'na, Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Yasa Tasarısı'na, tüketici kredilerine sabit faiz uygulamasına dair yasa tasarısına, Hal Yasası Yasa Tasarısı'na, Bilişim Suçları Yasa Tasarısı'na, Kamu Mali Yönetim Kontrol Yasa Tasarısı'na, Yerel Yönetimler Reform çalışmalarının hızlandırılmasına, Kamu Görevlileri Yasası'nda köklü değişikliğe, Enerji Kurulu kurulmasına ve E-Devlet uygulamasına önem verecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.