İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KIB-TEK, ay sonunda evlere iki fatura gönderecek

KIB-TEK, ay sonunda evlere iki fatura gönderecek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), "3 Zamanlı Kontrol Sizde" tarifesi abonelerine yaz dönemi tarifesine geçiş sebebiyle ay sonunda 2 fatura gönderileceğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 27/05/19 08:15
okuma süresi: 1 dak.
KIB-TEK, ay sonunda evlere iki fatura gönderecek
A- A A+
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, 3 Zamanlı kontrol sizde tarifesi abonelerinin 16 Mayıs'ta yaz dönemine geçilmesi sebebiyle bu ay iki fatura alacağını açıkladı.

KIB-TEK'ten yapılan yazılı açıklamada, faturalardan birinin; abonelerin 16 Mayıs tarihine kadar olan tüketimlerini gösterirken, diğerinin ise 16 Mayıs'tan fatura tarihine kadarki dönemi kapsayacağı belirtildi.

30 günlük tüketimin 300 kWS'i aşmaması durumunda tüketim bedeline uygulanan % 15 indirim ile faturadaki sabit bedellerin, gün sayısına göre hesaplandığı için abonelerin herhangi bir mağduriyet yaşamayacakları vurgulanan açıklamada, yılda 2 kez saatlerin düzenleneceği hatırlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.