İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Hedef 2 milyon turist, 2 milyar Dolar gelir"

"Hedef 2 milyon turist, 2 milyar Dolar gelir"

Başbakan Ersin Tatar, Meclis'te hükümet programını okudu. Tatar, "Nitelikli iş gücüyle beraber daha aktif bir yapı oluşturularak 2 milyon turist, 2 milyar Dolar gelir hedefliyoruz" dedi.

Yayın Tarihi: 27/05/19 12:14
okuma süresi: 2 dak.
"Hedef 2 milyon turist, 2 milyar Dolar gelir"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Hükümet programında Turizm ve Çevre Bakanlığı'yla ilgili olan kısmı okuyan Tatar, nitelikli iş gücünün marka haline gelmesi için daha aktif bir yapı sağlanacağını belirterek "2 milyon turist 2 milyar Dolar gelir getirme hedeflenecek" dedi.

Tatar'ın açıkladığı Turizm ve Çevre Bakanlığı'nın eylem planı şu şekilde:

"Turistlerin ülkemizde daha fazla kalması sağlanacaktır. Tanıtımda, sosyal mecra aktif olarak kullanılacak, web sitesi hayata geçirilecek.

Nitelikli iş gücünün marka haline gelmesi için daha aktif bir yapı sağlanacaktır. 2 milyon turist 2 milyar Dolar gelir getirme hedeflenecektir.

Girne Limanı restorasyon çalışmaları ivedilikle hayata geçirilecektir.

Potansiyel turist profili ayrıştırılacaktır.

Yerli üretim ve yerli istihdam çalışmaları hızlandırılacak. Bafra'da spor, eğlence ve dinlenme alanı için çalışmalar hayata geçirilecek.

Entegre katı atık yönetim planı Bakanlar Kurulu'na sunulacaktır. Mavi bayrak kriterlerine uygun plajlar için çalışılacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.