İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Saner ile Arıklı arasında 'söz hakkı' diyaloğu

Saner ile Arıklı arasında 'söz hakkı' diyaloğu

Genel Kurul toplantısında UBP'li vekil Saner ile YDP'li vekil Arıklı arasında yaşanan 'söz verme hakkı' diyaloğu dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 11/06/19 12:11
okuma süresi: 1 dak.
Saner ile Arıklı arasında 'söz hakkı' diyaloğu
A- A A+
Kıbrıs Postası

Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay başkanlığında bugün toplanan Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu'nda dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı ve Milletvekili Erhan Arıklı, ülkedeki güvenlik zafiyeti ve suç olaylarına ilişkin konuşmasını sonlandırdığı sırada, "…sözü Sayın Vekilimiz Bertan Zaroğlu'na bırakıyorum" ifadesinde bulundu.

Arıklı kürsüden indikten birkaç saniye sonra, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Milletvekili Ersan Saner, Arıklı'ya seslenerek, "Yalnız Sayın Arıklı, söz hakkını siz bırakamazsınız, bu hakkı Meclis Başkanlığı verir" ifadesinde bulundu.

İkili arasında yaşanan diyalog, dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.