İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Zaroğlu: "Polisteki zafiyet hükümetin ömrünü kısaltacak"

Zaroğlu: "Polisteki zafiyet hükümetin ömrünü kısaltacak"

YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu Meclis'teki konuşmasında son günlerde yaşanan adli olaylar ve polisin sıkıntılarına değindi.

Yayın Tarihi: 11/06/19 14:14
okuma süresi: 1 dak.
Zaroğlu: "Polisteki zafiyet hükümetin ömrünü kısaltacak"
A- A A+
YDP Milletvekili Zaroğlu, ülkede adli vakalarda büyük artış olduğunu, vatandaşın mal ve can güvenliği kalmadığını savundu.

Zaroğlu, ülke nüfusuna göre, polis sayısının arttırılması, görev sürelerinin düzenlenmesi, yetersiz araç ve cihaz gereksinimin giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Kuyumcu soygunu konusunda yaşanan gelişmeleri değerlendiren Zaroğlu, konuya ilişkin polis teşkilatına yönelik iddiaların dehşet düzeyinde olduğunu savundu.

Zaroğlu, polisteki FETÖ soruşturmalarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, bu soruşturmanın detaylarından Başbakan Tatar'ın ve İçişleri Bakanı Baybars'ın haberi olup olmadığını sordu, Meclis kürsüsünden açıklama yapılmasını istedi.

Zaroğlu, konuşmasında çeşitli faili meçhul olaylara da değinerek, Başbakan Tatar'ı polis teşkilatının içinde bulunduğu zafiyetin hükümetin ömrünü kısaltacağı konusunda uyardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.