İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Trafiğe bir can daha

Trafiğe bir can daha

Tatlısu-Geçitkale anayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 78 yaşındaki Hafız Ali Genç hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 22/06/19 09:48
okuma süresi: 2 dak.
Trafiğe bir can daha
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Tatlısu - Geçitkale anayolunda dün 11:30 sıralarında Kamil Genç yönetimindeki JB 432 plakalı araç ile Ziya Tunaç yönetimindeki EK 685 plakalı aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda JB 432 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan 78 yaşındaki Hafız Ali Genç kaldırdığı Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

3 KİŞİ DE YARALANDI

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre kaza, saat 11:30 sıralarında, Tatlısu - Geçitkale Anayolu 3-4 km'leri arasında meydana geldi.

55 yaşındaki Kamil Genç'in yönetimindeki JB 432 plakalı salon araç ile Geçitkale istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtilirken, kaza Genç'in aracı ile yolun sağına geçmesi neticesinde o esnada karşı istikametten gelen 46 yaşındaki Ziya Tunaç yönetimindeki EK 685 plakalı jeep araç ile çarpışması sonucu yaşandı.

JB 432 plakalı araç sürücüsü Kamil Genç'in kazada hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirilirken, EK 685 plaklı araç sürücüsü Ziya Tunaç ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 59 yaşındaki Osman Cepheoğlu'nun ise kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerine müteakip müşahede altına alındıkları belirtildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.