İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Telsim İskele Shop yenilendi

Telsim İskele Shop yenilendi

Telsim, İskele'de dijital alanda öncü olmaya ve bölgeye yatırım yapmaya devam ediyor. Hem yatırımcısı hem de tasarımı değişen shopun açılışına İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, Telsim Bireysel Satış Bölüm Başkanı Sinan Gezen, İskele Telsim Shop yatırımcısı Sadık Aral Bozkırlı ve birçok İskeleli katıldı.

Yayın Tarihi: 22/06/19 13:08
okuma süresi: 2 dak.
Telsim İskele Shop yenilendi
A- A A+
SADIKOĞLU: TELSİM'İN İSKELEYE YATIRIMLARINDAN MEMNUNUZ

Açılışta konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Telsim'in daha kısa süre öncede de "Akıllı Yaşam Alanı" olarak İskele'de Makenzi Plajı'nı tercih ettiğini belirterek Telsim'in İskele bölgesine yaptığı yatırımlara devam ettiğini ve bundan son derece memnun olduklarını belirtti.

ALPER: İSKELEYE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, Kuzey Kıbrıs'ta bir ilk olan Akıllı Yaşam Alanları Makenzi Projesi ile ilgili protokolün geçtiğimiz günlerde imzalandığını ve İskele bölgesine yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti. Teknolojik dönüşümün Telsim ile Ada'nın her alanına gireceğini belirten Alper, İskele bölgesinin sürekli gelişen ve büyüyen bir bölge olduğunu ve bu bölgenin onlar için çok önemli bir yatırım kanalı olduğunun altını çizdi.

BOZKIRLI: TELSİM İLE ÇALIŞMAK BÜYÜK AYRICALIK

Telsim İskele Shop'un yatırımcısı Sadık Aral Bozkırlı, teknolojiye öncülük yapan Telsim ile çalışmanın kendileri için büyük bir ayrıcalık olduğunu belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.