İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Şahali: "Hükümet yaz tatilinde görüşlerini netleştirsin"

Şahali: "Hükümet yaz tatilinde görüşlerini netleştirsin"

CTP Milletvekili Erkut Şahali, "Hükümetin Meclis Tatili Mesaisi" ile ilgili konuşmasında, çalkantılı ancak verimli bir yasama yılı geçirildiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 25/06/19 15:10
okuma süresi: 2 dak.
Şahali: "Hükümet yaz tatilinde görüşlerini netleştirsin"
A- A A+
Hükümette henüz bütünlük sağlanamadığını belirten CTP Milletvekili Şahali, Meclis'in veriminin bütünlükle bağlantılı olduğunu kaydetti.

Şahali, Meclis toplantılarının geç başlamasının sorumluluğunun hükümet kanadında olduğunu kaydetti.

Erkut Şahali, tatilde çalışacak komitelerde ortaya konacak performansın ardından Meclis'te yığınla yasanın olacağını, bu toplantılara eksiksiz katılacaklarını söyledi.

Maraş konusunda hükümette anlayış birliğinin olmadığını kaydeden Şahali, Maraş'ın akıbetinin en belli olan konu olduğunu belirtti.

Şahali, Manavoğlu'nun konuşması sırasında yaşanan tartışmaların hükümet içindeki uyuşmazlığa işaret ettiğini de kaydetti.

Şahali, hükümetin Maraş konusunda her ne yapma niyeti varsa öncelikle kendi arasında tek bir görüş etrafında konuşma zorunluluğu olduğunu belirtti.

Hükümetin Meclis'in yaz tatili boyunca yaşayacağı süreci bir fırsat olarak değerlendirmesi ve görüşlerinin netleştirip tekleştirmesinin önemli olduğunu kaydeden Şahali, dörtlü koalisyon döneminde hükümetin tek bir görüşü olmayacağının açıklandığını anımsatarak mevcut hükümetin böyle bir beyanatı olmadığını söyledi.

Şahali hükümeti, hükümet programında yer alan unsurları hayata geçirmek için yoğun bir mesai yapmaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.