İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Pilli: "Hedefimiz Halka En İyi Sağlık Hizmetini Vermek"

Pilli: "Hedefimiz Halka En İyi Sağlık Hizmetini Vermek"

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Kıbrıs Türk Serbest Çalışan Hekimler Birliği Başkanı Remzi Gardiyanoğlu ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Yayın Tarihi: 25/06/19 19:21
okuma süresi: 2 dak.
Pilli: "Hedefimiz Halka En İyi Sağlık Hizmetini Vermek"
A- A A+
Gardiyanoğlu, ziyaret nedenlerinin yeni dönemde bakanlığın uygulayacağı projelerle ilgili bilgiler almak ve beklentilerini aktarmak olduğunu kaydetti.

Serbest hekimler ve özel hastaneler birliğinin sağlık sistemi içinde yok sayıldığını belirten Gardiyanoğlu, kamu sağlık sisteminin nasıl güçlendirileceği ve ülkemize uygun bir sağlık sisteminin nasıl hayata geçirileceği konusunda fikir birliği olması gerektiğini kaydetti.

Gardiyanoğlu, Genel Sağlık Sigortası'nın hayata geçmesinin önem teşkil ettiğini belirtti.

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, uzun yıllar sağlıkta hizmet veren biri olarak sağlığı bir bütün olarak gördüğünü, hedeflerinin halka en iyi sağlık hizmeti verilmesi olduğunu söyledi.

Devlet ve özel hastanelerin arasında herhangi bir ayırım yapmasının söz konusu olmadığını belirten Bakan Pilli, kamu ve özel hastanelerin uyum içinde olması için yasalara uygun çalışmalar yapılacağını kaydetti.

Sağlıkta yer alan ilgili paydaşların görüş ve önerilerine her zaman açık olduğunu dile getiren Bakan Pilli, hükümet programında da bulunan Genel Sağlık Sigorta Sisteminin hayata geçmesi için çalışmaları bulunduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.