İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Durduran: "Laf cambazlarına paçayı kaptırmamalıyız"

Durduran: "Laf cambazlarına paçayı kaptırmamalıyız"

YKP Sekretarya üyesi Alpay Durduran, BM konvansiyon ve diğer uluslararası kararlarına saygının en büyük çıkar ve kazanım olacağını iddia etti.

Yayın Tarihi: 17/07/19 16:22
okuma süresi: 1 dak.
Durduran: "Laf cambazlarına paçayı kaptırmamalıyız"
A- A A+
Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) Sekretarya üyesi Alpay Durduran, BM konvansiyon ve diğer uluslararası kararlarına saygının en büyük çıkar ve kazanım olacağını iddia etti.

Durduran son siyasi gelişmeleri değerlendirdiği yazılı açıklamasında, "Kıbrıs birleşmelidir ve bir devlet demeye layık olacak kadar saygıyı ve olanağı korumalıdır. Çözüm ancak böyle bizim ve dünyanın hayrımıza olur." ifadelerini kullandı.

Durduran "Halkımız dünyanın barış ve güvenlik için gereksindiğini korumalı ve BM'nin desteklediği çözümü desteklemelidir. Laf cambazlarına paçayı kaptırmamalıyız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.