İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Uyuşturucu tasarrufu: 2 kişi tutuklandı

Uyuşturucu tasarrufu: 2 kişi tutuklandı

Gazimağusa ve Yeniboğaziçi'nde bulunduğu yurt odasında ve ikametgâhında uyuşturucu bulunduran 2 şahıs tutuklandı.

Yayın Tarihi: 17/07/19 17:22
okuma süresi: 1 dak.
Uyuşturucu tasarrufu: 2 kişi tutuklandı
A- A A+
Gazimağusa'da 25 yaşındaki A.R.'nin kalmakta olduğu yurt odasında, 32 yaşındaki Ş.S. ise Yeniboğaziçi'ndeki ikametgahında bulundurduğu uyuşturucu madde nedeni ile dün tutuklandı.

Gazimağusa'da dün 25 yaşındaki A.R.'nin kalmakta olduğu yurt odasında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada, yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı.

Yeniboğaziçi'nde dün 32 yaşındaki Ş.S.'nin ikametgâhında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada da, tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile saksı içerisinde ekili 1 kök kurumuş ve 1 kök canlı olmak üzere hintkeneviri türü uyuşturucu bitki bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.