İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Komitesi toplandı: Sayıştay Denetim Raporu görüşüldü

Komite, 'Sosyal Sigortalar Dairesi, Güzelyurt Bölge Amirliği veznesindeki eksik para hakkında Sayıştay Denetim Raporu'nu görüşmeye devam etti.

Yayın Tarihi: 18/07/19 14:56
okuma süresi: 1 dak.
Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Komitesi toplandı: Sayıştay Denetim Raporu görüşüldü
A- A A+
Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Komitesi, gündeminde bulunan, 'Sosyal Sigortalar Dairesi Güzelyurt Bölge Amirliği Veznesindeki Eksik Para Hakkında Sayıştay Denetim Raporu'nu görüşmeye devam etti.

Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Komitesi, CTP Milletvekili Salahi Şahiner, başkanlığında bugün saat 10.00'da toplandı.

Meclis Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, ilgili gündem maddesinin ilerleyen toplantılarda da ele alınacağı kaydedildi.

CTP Milletvekili Salahi Şahiner, başkanlığındaki komite toplantısına, HP Milletvekili ve Komite Başkan Vekili Gülşah Sanver Manavoğlu, Komite Üyeleri; HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu, UBP Milletvekili Kutlu Evren ve CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları katıldı.

Sayıştay Komitesi toplantısına davetli olarak, Sayıştay Başkanlığı ve Sosyal Sigortalar Dairesi Güzelyurt Bölge Amirliği'nden yetkililer de katılarak, görüş ve önerilerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.