İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İhtiyaçlı ailelerin çocuklarına ücretsiz sünnet

İhtiyaçlı ailelerin çocuklarına ücretsiz sünnet

Yardım alan ve ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına ücretsiz sünnet imkanı sağlanacak. Başvurular, Sosyal Hizmetler Dairesi'ne yapılacak

Yayın Tarihi: 19/07/19 15:22
okuma süresi: 1 dak.
İhtiyaçlı ailelerin çocuklarına ücretsiz sünnet
A- A A+
Sosyal Hizmetler Dairesi'nden yardım alan ailelerin çocuklarıyla, ekonomik yönden ihtiyaçlı ailelerin çocukları ücretsiz sünnet ettirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi'nin yaptıracağı ücretsiz sünnetle ilgili tarihler önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, sünnetler için Sosyal Hizmetler Dairesi başvuru kabul ediyor. Başvurular, ikamet edilen bölgedeki Sosyal Hizmetler Dairesi şube ve bürolarına yapılabilecek. Detaylı bilgi Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü'nden veya 22 73 743 numaralı telefondan alınabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.