İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sadıkoğlu: "20 Temmuz bizi karanlıktan aydınlığa çıkardı"

Sadıkoğlu: "20 Temmuz bizi karanlıktan aydınlığa çıkardı"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yayımladığı 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, "20 Temmuz bizi karanlıktan aydınlığa çıkardı" dedi.

Yayın Tarihi: 19/07/19 15:57
okuma süresi: 2 dak.
Sadıkoğlu: "20 Temmuz bizi karanlıktan aydınlığa çıkardı"
A- A A+
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, KKTC'nin özgürlük ve bağımsızlığa ulaşmasındaki yolun 20 Temmuz'dan geçtiğine vurgu yaparak, "Mutlu Barış Harekâtı'nda gözünü bile kırpmadan canını feda eden şehitlere ve mücadele ruhunu bir an olsun kaybetmeyen herkese minnettarız" dedi.

Sadıkoğlu, yayımladığı mesajda, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 45. yıldönümünü kutluyor olmanın gururu ve onuru içerisinde olduklarını belirtti.

Sadıkoğlu mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;

"20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın bu yıl 45. yıldönümünü kutluyor olmanın gururu ve onuru içerisindeyiz. Zira 20 Temmuz tarihi, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti'nin Kahraman Türk Ordusu'nun, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak bizleri Rum'un insafına terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği gündür. Harekât ile birlikte bizi karanlıktan aydınlığa çıkaran, özgürlüğümüze kavuşturan, dönemin Türkiye Başbakanı Rahmetli Bülent Ecevit, Kurucu Cumhurbaşkanımız Raif Rauf Denktaş ve mücadele liderimiz Dr. Fazıl Küçükbaşta olmak üzere, bu uğurda canını hiçe sayan tüm şehitlerimize ve Kıbrıs Türk Halkının haklı mücadelesini sonuna kadar sürdüren herkese minnettarız. Bizim için 20 Temmuz demek; Denktaş, Küçük ve Ecevit demek, bizim için 20 Temmuz demek; şehitlerimizin kanları ile sulanmış vatan toprağı demek, bayrak demek. Ve en önemlisi özgürlük demek. Onun içindir ki; ne bu toprak parçası yok olacak ne de bu bayrak gönlerden inecek. Var olduğumuz sürece, emanetiniz emanetimiz olacak"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.