İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

DP'nin toplumsal mutabakat ziyaretleri başladı

DP'nin toplumsal mutabakat ziyaretleri başladı

Demokrat Parti, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın ortak komisyon fikrine destek vermek amacıyla toplumsal mutabakat ziyaretlerine başladı.

Yayın Tarihi: 22/07/19 18:25
okuma süresi: 1 dak.
DP'nin toplumsal mutabakat ziyaretleri başladı
A- A A+

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ve heyeti, Kamu-İş, Kamu-Sen, Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve KTOEÖS'i ziyaret ederek hidrokarbon konusunda Cumhurbaşkanı Akıncı'nın gündeme getirdiği ve Rum tarafının reddettiği "Ortak Komisyon" fikrine destek vermek ve bu konuda Kıbrıs Türk halkının düşüncelerini uluslararası camiaya duyurmak üzere hazırlamış olduğu taslak metni hakkında görüşmeler başlattı.

Yaptığı ziyaretlerde bu konuda Kıbrıslı Türk halkının müştereken yapacağı açıklamanın önemine değinen Denktaş, sivil toplum örgütlerinin önerilerini de dikkate alacağını belirtti.

Serdar Denktaş beraberinde Mağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu ve MYK Üyesi Süleyman Akosman ile birlikte STÖ ziyaretlerini sürdürmeye devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.