İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yeşildağlı emekli edildi

Yeşildağlı emekli edildi

Polis Genel Müdür II. Yardımcısı Hüseyin Yeşildağlı 51/84 Polis Örgütü (Kuruluş Görev ve Yetkileri) Yasası uyarınca emekliye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 08/08/19 08:58
okuma süresi: 2 dak.
Yeşildağlı emekli edildi
A- A A+
Kıbrıs Postası, Hüseyin Yeşildağlı'nın emekliliğe sevki değil de görev süresinin bir yıl uzatılması ile ilgili Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'ndan hükümete gelen tavsiyenin hükümet tarafından uygun görülmesine rağmen Cumhurbaşkanı Akıncı tarafından onaylanmamasının devletin zirvesinde krize neden olduğunu duyurmuştu.

Bugün ise Polis Basın Subaylığı'ndan bildirilen duyuruda, "Yeşildağlı'nın dört yıllık görev süresi tamamlandığından dolayı, 7 Ağustos tarihinden itibaren 51/84 Polis Örgütü (Kuruluş Görev ve Yetkileri) Yasası uyarınca emekliye sevk edildiği" ifadeleri kullanıldı.

Hüseyin Yeşildağlı KKTC Polis Teşkilatı içerisinde oluşturulan FETÖ Araştırma Birimi'nin de başındaydı.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan duyuru şu şekilde:

Polis Genel Müdür II. Yardımcısı Hüseyin YEŞİLDAĞLI, 7 Ağustos 2019 tarihinde dört yıllık görev süresi tamamlandığından dolayı, bu tarihten itibaren 51/84 Polis Örgütü (Kuruluş Görev ve Yetkileri) Yasası uyarınca emekliye sevk edilmiştir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.