İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

HAK-SEN bugün grevde

HAK-SEN bugün grevde

HAK-SEN, Girne Tapu Dairesi'nde son yaşanan olayları da göz önünde bulundurarak, grev yapacağını duyurdu.

Yayın Tarihi: 15/08/19 07:35
okuma süresi: 2 dak.
HAK-SEN bugün grevde
A- A A+
Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN), Girne Tapu Dairesi'nde son yaşanan olayları da göz önünde bulundurarak, çalışanların mağdur olmalarına sebebiyet veren sistemsizlik ve personel eksikliği gibi konulara dikkat çekmek amacıyla grev yapacağını duyurdu. HAKSEN'den yapılan basın açıklamasında, bugün saat 8.30 ile 12.00 saatleri arasında grev yapılacağı duyuruldu.

HAKSEN'in yaptığı açıklama şu şekilde:

"15 Ağustos Perşembe günü 8.30 - 12.00 saatleri arasında HAKSEN olarak Girne Tapu Dairesi'nde son yaşanan olayları da göz önünde bulundurarak, çalışanların mağdur olmalarına sebebiyet veren sistemsizlik ve personel eksikliği gibi konulara dikkat çekmek amacıyla grev yapılacaktır.

Saat 9.00 da sendika başkanımız İzzet Türkmen, Girne Tapu Dairesi önünde basın açıklaması yapacaktır. Amacımız; yargıya müdahale etmek değil, çalışanların haklarını koruyan bir sistem oluşturulmasına ve eksikliklerin giderilmesine yöneliktir. Kamu çalışanlarının haklarının güvence içerisine alınıp çalışmaları demek, toplum olarak bizlerin de kaliteli hizmet alması demektir.

Sendikamız, her zaman çalışanların haklarını korumaya ve destekçisi olmaya, bu konuda ilgili bakanlıklarla her zaman istişare içerisinde olmaya da devam edecektir. Memur-Sen de yapılacak olan greve destek verecektir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.