İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Taşlar sanata dönüştü

Taşlar sanata dönüştü

"Akdeniz Taşları Kıbrıs" duvarları renklendirmeye devam ediyor. Taşın renklerle olan coşkusu duvarlara ışık tutarken turistlerinde ilgi odağı oldu.

Yayın Tarihi: 18/08/19 09:09
okuma süresi: 2 dak.
Taşlar sanata dönüştü
A- A A+
Rahmican Çalışkan

Akdeniz Taşları Kıbrıs bir süredir Akdeniz taşlarını sanat eserine dönüştürerek, duvarları renklendiriyor. Sanat ile buluşturulan duvarlar, halkın özellikle de turistlerin ilgi odağı haline gelmeye devam ediyor.

Anmış: "İlgi görüyor, turistler fotoğraf çekiyor "

Kıbrıs Postası'na konuşan Akdeniz Taşları Kıbrıs kurucusu Necibe Anmış, bir süredir Akdeniz taşlarını boyayarak duvarları süslediğini dile getirdi. Son olarak 5 gün boyunca günde 18 saat çalışarak Livadya restoranın duvarlarını süslediklerini belirten Anmış, "Yaptığımız çalışmalar çevrede ilgi gördü, turistlerinde de gözünden kaçmadı. Turistler de fotoğraf çekerek ilgi gösteriyorlar" şeklinde konuştu.

"Kişiye özel çalışmalar yapıyoruz"

Doğum günlerinde, yeni doğumlarda, partilerde, davetlerde, ev ve işyeri duvarlarında kişiye özel çalışmalar yaptıklarını anlatan Necibe Anmış, taşlarla uğraşmanın çok keyifli olduğunu çıkan sonucunda kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.