İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mersin Yenişehir Belediyesi'nden YDP'ye ziyaret

Mersin Yenişehir Belediyesi'nden YDP'ye ziyaret

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında bir heyet YDP'yi ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 20/08/19 18:02
okuma süresi: 1 dak.
Mersin Yenişehir Belediyesi'nden YDP'ye ziyaret
A- A A+
YDP'den yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit KKTC ile duygusal bağlarının artarak devam ettiğini söyleyerek, 1571 ve 1975'ten sonra Anadolu'dan adaya göç ederek, Kıbrıs'ı vatan tutan KKTC Vatandaşları ile gönül bağı kurmaya özen göstereceklerini söyledi. Özyiğit, 1975'ten sonra birçok Yenişehirlinin KKTC'ye göç ettiğini söyleyerek, "Bir millet, iki devlet olduğumuzun en güzel örneği budur" dedi.

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ise, özellikle Yerel Yönetimler Reformunun gündemde olduğu bu günlerde Mersin-Yenişehir gibi önemli bir İlçenin Belediye Başkanını partide ağırlamaktan ve onun bilgi ve tecrübelerinden faydalanmanın önemli olduğunu söyledi.

Arıklı, Yenişehir Belediyesi ile temaslarının devam edeceğini, yakın bir zamanda kendilerinin de Yenişehir İlçesini ziyaret edeceklerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.