İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazeteci Değişim Programı için başvurular devam ediyor

Gazeteci Değişim Programı için başvurular devam ediyor

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı-AGİT önderliğinde geçtiğimiz yıl düzenlenen değişim programı bu yıl da yineleniyor. Başvurular 15 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek.

Yayın Tarihi: 21/08/19 14:20
okuma süresi: 2 dak.
Gazeteci Değişim Programı için başvurular devam ediyor
A- A A+
Basın Emekçileri Sendikası, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği ve Kıbrıs Gazeteciler Sendikası ortaklığında başlatılacak değişim programıyla, Kıbrıs'ın kuzeyinden seçilecek olan gazeteciler güneyde, güneyden seçilecek gazeteciler ise kuzeyde 5 gün görev yapacak.

Başvurular örgütlerin ekte bulunan e-mail adreslerine yapılabilecek. Değişim programı 15 Ekim 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında öngörülüyor.

Kıbrıs'ın kuzeyinde mesleğini icra eden gazetecilerin başvuruda bulunabilmesi için aşağıdaki şartları karşılaması gerekmektedir:

1- Gazetecilik, iletişim, siyasal çalışmalar ya da benzer bir üniversiteden ve/veya gazetecilik, iletişim veya siyasal çalışmalar yüksek lisans mezunu olmak, ya da aynı oranda mesleki deneyimi olmak;

2-Blog ve serbest gazetecilik de dahil olmak üzere gazetecilik/medya/iletişim alanlarında aktif olarak çalışıyor olmak; (CV'ninyanısıra 12 aydan eski olmamak üzere 3 haber örneği gönderilmesi gerekmektedir)

4- İngilizce ve/veya Yunanca konuşup yazabilmek;

5- Çok dilli ve çok kültürlü ortamlarda çalışabilecek durumda olmak;

6- Minimum denetim ve son teslim tarihlerine uyabilecek olmak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.