İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

BKP, Türkiye'deki kayyum atamalarını kınadı

BKP, Türkiye'deki kayyum atamalarını kınadı

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Türkiye'de Diyarbakır, Mardin ve Van belediyelerinde kayyum atamalarını kınayarak, demokrasi mücadelesi veren Türkiye halkları ile dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Yayın Tarihi: 23/08/19 13:52
okuma süresi: 1 dak.
BKP, Türkiye'deki kayyum atamalarını kınadı
A- A A+
BKP Genel Başkanı İzzet İzcan yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye'deki iktidarın halk iradesini hiçe saydığını" iddia ederek, "Halkların Demokratik Partisi ve diğer demokrasi güçlerinin verdiği demokrasi, eşitlik ve özgürlük mücadelesine destek verdiklerini ve Türkiye halklarıyla dayanışma içerisinde olduklarını" aktardı.

Barış, demokrasi yanlısı olduğunu iddia eden bazı parti ve sivil toplum örgütlerinin sessiz kalarak Türkiye'de yaşanan "zulüm ve baskıya ortak olduklarını" ileri süren İzcan, demokrasi güçleri, sivil toplum örgütleri ve sendikalara Türkiye halkları ile dayanışma içerisinde demokrasi ve özgürlük mücadelelerini yükseltmeleri çağrısında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.