İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yıldırım ve Volkan'dan Uluçay'a veda ziyareti

Yıldırım ve Volkan'dan Uluçay'a veda ziyareti

KTBK Komutanı Tümgeneral Yıldırım ve GKK Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Cemal Volkan, Meclisi Başkanı Uluçay'a veda ziyaretinde bulundu.

Yayın Tarihi: 23/08/19 13:15
okuma süresi: 1 dak.
Yıldırım ve Volkan'dan Uluçay'a veda ziyareti
A- A A+
KKTC'de görev süresi sona erecek olan Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK) Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Cemal Volkan, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay'a veda ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Meclisi'nden yapılan açıklamaya göre Meclis şeref salonunda gerçekleşen ziyarette Uluçay, Tümgeneral Yıldırım'a Diyarbakır'daki yeni görevinde başarılar dilerken, görev süresi boyunca kurumlar arası gerçekleşen işbirliği için de teşekkür etti.

Uluçay, emekliye ayrılacak olan Tuğgeneral Volkan'a da yeni yaşamında başarılar dileyerek deneyim ve birikimleri ile her zaman topluma hizmet edeceğine inandığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.