İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Devletin resmi sitelerine saatlerdir erişim yok

Devletin resmi sitelerine saatlerdir erişim yok

Devletin resmi sitelerinde, özellikle de tüm bakanlıkların sitelerinde sabah saatlerinden itibaren erişim sağlanamıyor. Sorunun neden yaşandığı ise bilinmiyor.

Yayın Tarihi: 25/08/19 12:13
okuma süresi: 1 dak.
Devletin resmi sitelerine saatlerdir erişim yok
A- A A+

Kıbrıs Postası

Devletin resmi sitelerinde, geçmişte de yaşanan erişim sorunu bugün de yaşanıyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren devletin birçok sitesinde erişim sağlanamıyor. Söz konusu sorunun ise neden yaşandığı merak konusu.

Erişim sağlanamayan devlet kurumlarından bazıları şu şekilde: "Başbakanlık, Başbakanlık Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı, Türk Ajansı Kıbrıs, Bayrak Radyo ve Televizyon Kurumu"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.