İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası'ndan EL-SEN'e destek

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası'ndan EL-SEN'e destek

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası (HTKS) Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası'nın (EL-SEN) eylemlerine destek belirtti.

Yayın Tarihi: 05/09/19 15:56
okuma süresi: 2 dak.
Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası'ndan EL-SEN'e destek
A- A A+
Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası (HTKS) Başkanı Cem Kapısız, Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası'nın (El-Sen) mücadelesine sahip çıktıklarını duyurdu.

Kapısız, "Bizim malımız olan Kıb-Tek'i batırıp sermayenin kârına kâr katma hevesinde olanlarla çalışma barışını bozacağımızı buradan duyururuz" dedi.

KAPISIZ: "SERMAYENİN KARINA KAR KATMA HEVESİNDE OLANLARLA ÇALIŞMA BARIŞINI BOZACAĞIZ"

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası (HTKS) Başkanı Kapısız yazılı açıklamasında, halka, UBP-HP hükümetine karşı uyanık olma, El-Sen'in onurlu mücadelesine sahip çıkma ve direnme çağrısı yaptı.

Kıb-Tek'i hizmet veremez duruma sokma, halkı bıktırma ve kurumu sermayeye peşkeş çekme çabasında olunduğunu savunan Cem Kapısız, hükümeti Ankara'dan gelen baskılara boyun eğmekle, dilenci politikası izlemekle suçladı.

Kapısız, "Ercan Havalimanı, su ve Kıbrıs Türk Hava Yolları örneklerinde olduğu gibi elektrik de pahalılaşacak ve Kıbrıs Türk halkı bir avuç patronun elinde sömürünün en büyüğünü yaşayacak" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.