İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özersay: "Bölgede çocuklarınızı bahçeye çıkarmayın"

Özersay: "Bölgede çocuklarınızı bahçeye çıkarmayın"

Başbakan Yardımcısı Özersay, Çatalköy'de gerçekleşen patlama sonrası yaşananlar üzerine oluşturulan kriz masasından halka seslenerek, bölgeye dağılan mühimmat parçalarına kesinlikle dokunulmaması gerektiğine dikkat çekti, ailelere seslenerek "Bölgede çocuklarınızı bahçeye çıkarmayın" uyarısında bulundu.

Yayın Tarihi: 12/09/19 13:17
okuma süresi: 2 dak.
Özersay: "Bölgede çocuklarınızı bahçeye çıkarmayın"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Çatalköy Belediyesi'nde oluşturulan kriz masasından konuşan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Çatalköy'de gerçekleşen patlama sonrası yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Patlamanın ardından bölgeye dağılan mühimmat parçalarına kesinlikle dokunulmaması gerektiğine dikkat çeken Özersay, "Kimse bu parçalara dokunmamalı ve derhal yetkilileri aramalı" dedi.

Özersay, Arapköy ve civarındaki evlerinde bahçelerinde de parçalar bulunduğunu anımsatarak, ailelere seslendi, "Bölgede çocuklarınızı bahçeye çıkarmayın. Bölgedeki tespit çalışmaları sürüyor" ifadelerinde bulundu.

Dün akşam itibariyle, özellikle Türkiye medyasında çıkan 'otel boşaltıldı' ya da 'tahliye edildi' şeklindeki iddiaların gerçekleri yansıtmadığını belirten Özersay, "Sadece uçuşu olan turistlerin, havaalanına gönderilmeleri konusunda bir organizasyon yapıldı" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.