İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gazeteci Değişim Programı başvuru süresi uzatıldı

Gazeteci Değişim Programı başvuru süresi uzatıldı

Kıbrıs'ın Kuzey'inden gazetecilerin Güney'de, Güney'deki gazetecilerin de Kuzey'de görev yapmasını öngören değişim programı için başvuru süresi, 18 Eylül'e kadar uzatıldı.

Yayın Tarihi: 16/09/19 16:23
okuma süresi: 1 dak.
Gazeteci Değişim Programı başvuru süresi uzatıldı
A- A A+
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB)'den verilen bilgiye göre, değişim programı, KTGB, Basın Emekçileri Sendikası ve Kıbrıs Gazeteciler Sendikası ortaklığında¸ Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı(AGİT) önderliğinde düzenleniyor. Kıbrıs'ın kuzeyinden seçilecek olan gazetecilerin Güneyde, Güney'den seçilecek gazetecilerin ise Kuzey'de 5 gün görev yapması öngörülen program,

15 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Değişim programına katılacak gazetecilerin yolculuk masrafları, geçim masrafları ve konaklama masrafları AGİT Basın Özgürlüğü Teşkilatı tarafından ödenecek.

Başvuru hakkında basinsen1972@gmail.com, gazetecilerbirligi@yahoo.com veya cyjourun@logosnet.cy.net adreslerine posta gönderilerek yardım istenilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.