İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Tatar'dan Akıncı'ya: "Demagoji yapıyor"

Tatar'dan Akıncı'ya: "Demagoji yapıyor"

Tatar-Akıncı tartışması büyüyor. Başbakan Ersin Tatar, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Akıncı'yı işaret ederek, "Demagoji yapıyor" dedi.

Yayın Tarihi: 21/09/19 15:24
okuma süresi: 1 dak.
Tatar'dan Akıncı'ya: "Demagoji yapıyor"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Başbakan Ersin Tatar, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Akıncı'yı işaret ederek, "Demagoji yapıyor" dedi.

Tatar, Akıncı macera arıyor dediği konuların Akıncı'nın sosyal medyada yazdıkları ile ilgili olmadığını vurgulayarak şunları kaydetti: "Rumların Maraş'ın açılması ile hidrokarbon arayışlarından biz vazgeçmediğimiz sürece görüşmeleri başlatmayacaklarını, Güzelyurt ve Karpaz dahil pek çok yerimiz kendilerine verilmeden, Türkiye'nin garantörlüğü sıfırlanmadan bizimle anlaşmayacaklarını bile bile Guterres çerçevesinde görüşme yapacağını açıklamasıdır.

Bize göre Sayın Akıncı'nın. İdda ettiğinin aksine Kıbrıs Türkünün büyük çoğunluğu Türkiye'nin garantörlüğünün devam etmeyeceği, veto yetkimizin olmayacağı, Güzelyurt ve Karpaz dahil pek çok yerimizin verileceği bir sözde çözüme karşıdır"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.