İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Maliye Bakanı Amcaoğlu, Telsim heyetini kabul etti

Maliye Bakanı Amcaoğlu, Telsim heyetini kabul etti

Maliye Bakanı Amcaoğlu, KKTC Telsim Genel Müdürü Alper ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 23/09/19 09:46
okuma süresi: 3 dak.
Maliye Bakanı Amcaoğlu, Telsim heyetini kabul etti
A- A A+

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Telsim Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Kazak'ı kabul ederek bir süre görüştü.

Bakanlıkta gerçekleşen kabulde Maliye Bakanlığı Müsteşarı Özdemir Kalkanlı ve Özel Kalem Müdürü Ufuk Soğur'da hazır bulundu.

AMCAOĞLU

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, ülkede istenilen çağdaş noktaya ulaşabilmek için önce, alt yapı, bilişim ve inovasyonu getirmenin projelerini üretmek gerektiğini belirti. Aksi halde gelecekten bahsetme şansının pek mümkün olmayacağını söyledi.

Bu bakımdan tüm paydaşlarla, halkın faydasına çareler üretmek ve teknolojiyi yakalamak gerektiğine dikkati çeken Maliye Bakanı Amcaoğlu; "Hükümet 'yasakçı' bir zihniyetle değil, denetleyici, gözetleyici ve vatandaşının hakkını koruyucu projeleri sağlamak durumunda. Aksi tutum devlet adamlığına yakışmaz. Ülke yönetmek, çağın gereklerini bilmek, yenilikçi ve toplumun dinamiklerini doğru anlamayı gerektirir" diye konuştu.

ALPER

KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper ise kabulde yaptığı konuşmasında, KKTC Telsim olarak misyonlarının, ülkenin ve ülke insanının faydasına olacak yatırımlarla adada kalıcı izler bırakmak olduğunu söyledi.

Dijital dönüşümde öncü olmayı hedef edindiklerine dikkati çeken Telsim Genel Müdürü; "adaya hem dijital dönüşümü, hem de inovasyonu getirelim. Bunu yaparken de insanımızın hayatlarını kolaylaştıralım. İnşallah önümüzdeki dönemde hep beraber, geniş bant sabitte fiber alt yapıları hayata geçiririz. 4 veya 5G teknoloji bağımsız frekans ihalesi ile de mobil geniş bandı getiririz ve iz bırakırız" diye konuştu.

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu'nun deneyim ve tecrübelerinin kendilerini de motive ettiğine dikkati çeken KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, KKTC'ne yatırım yapmaya devam edeceklerini, ana stratejilerinin de adanın geleceğine en fazla katkı sağlayan operatör olmak olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.