İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

SGK ile "Genel Sağlık Anlaşması" görüşmesi yapıldı

SGK ile "Genel Sağlık Anlaşması" görüşmesi yapıldı

KKTC ile SGK arasında "Genel Sağlık Anlaşması" için görüşme yapıldı.

Yayın Tarihi: 23/09/19 12:38
okuma süresi: 2 dak.
SGK ile "Genel Sağlık Anlaşması" görüşmesi yapıldı
A- A A+

KKTC ile TC arasında imzalanan "Çalışma, Sosyal Güvenlik ve İstihdam Alanlarında İşbirliği Anlaşması " çerçevesinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri Ankara'da Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ile ikinci kez bir araya geldi.

18 Eylül 2019 tarihinde TC Sosyal Güvenlik Kurumu'nda gerçekleşen toplantıda , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erçin Tekakpınar başkanlığındaki heyet, SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı başkanlığındaki sosyal güvenlik kurumu yetkilileri ile görüştü.

KKTC heyetinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müdürü Efsun Kaşif Salel, ile Sosyal Sigortalar Dairesi Müdürü Ayşe Avseven de hazır bulundu.

KKTC'de hazırlıkları bir süredir devam eden Genel Sağlık Sigortası uygulamaları başta olmak üzere sosyal güvenlik alanında bir çok konunun ele alındığı toplantıda, heyetler işbirliği imkanlarını değerlendirdi ve ilerleyen günlerde Genel Sağlık Sigortası alanında tecrübe paylaşımı yapabilmeyi amaçlayan işbirliği protokolü imzalama kararı aldı.

KKTC heyeti Ankara' daki temasları sırasında, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı TC Çalışma Genel Müdürlüğü yetkilileri ile de görüşme yaparak KKTC'de genç işsizlere yönelik istihdam politikaları, KKTC istihdam stratejisi konuları ile ilgili yetkililer ile görüş alışverişinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.