İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTEMB'den Ercan Havaalanı şantiyesine teknik ziyaret

KTEMB'den Ercan Havaalanı şantiyesine teknik ziyaret  

KTEMB, yapımı devam eden yeni Ercan Havaalanı şantiyesine teknik ziyaret gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 09/10/19 09:15
okuma süresi: 2 dak.
KTEMB'den Ercan Havaalanı şantiyesine teknik ziyaret  
A- A A+
KTEMB ve Planlama ve İnşaat Dairesi (PİD) tarafından yapılan organizasyonla, Birlik üyeleri ile yüksekokul öğrencilerinden oluşan ziyaretçi grup, inşası devam eden Ercan Havaalanı şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Ülkemizde benzeri daha önce yapılmamış büyüklükte ve teknolojik donanım bakımından gelişmiş olan havaalanı elektrik işlerinin yerinde gözlemlenmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarete grupla birlikte PİD yetkilisi, şantiyedeki bazı yetkililer ve iş sağlığı ve güvenliği uzmanı eşlik etti.

Birlik Başkanı Bora Karaçam ziyarete ilişkin açıklamasında, Birliğin eğitime büyük önem verdiğini, daha rekabetçi bir piyasa ortamı oluşturmak için sürekli gelişen teknolojilerle Birlik üyelerini buluşturmak amacıyla çeşitli yurt dışı fuar ve bu tip teknik ziyaretler organize edildiğini ifade etti.

Yapımı devam eden yeni havaalanının bu bakımdan oldukça iyi bir örnek olduğunu belirten Karaçam, biten işleri gözlemlemek için ilerleyen aylar içerisinde ikinci bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.