İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İkimiz de aday olursak hükümet bozulur

İkimiz de aday olursak hükümet bozulur

HP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, hükümetin büyük ortağı UBP Genel Başkanı, Başbakan Ersin Tatar'ın Cumhurbaşkanlığı'na kendisi ile birlikte aday olması durumunda hükümetin devamı ile ilgili olumsuz bir tablo çizdi.

Yayın Tarihi: 10/10/19 10:05
okuma süresi: 1 dak.
İkimiz de aday olursak hükümet bozulur
A- A A+
Kıbrıs Postası

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay dün Diyalog TV Aytuğ Türkkan'ın sorularını yanıtlarken, hükümet ortağı Ulusal Birlik Partisi Genel Bakanı Başbakan Ersin Tatar ile kendisinin Cumhurbaşkanlığı seçiminde rakip olması durumunda hükümetin devamının sıkıntıya gireceğini ifade etti.

Özersay, hükümet etmekle ilgli bir taahhüt ortaya koyduklarını ancak girilecek bir yarışın hükümet etmek ya da konan ilkelerin tersine hareket etmeyi gerektirmesi durumunda hükümetin devam etmemesinin daha hayırlı olacağını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.